TERMENI GENERALI

illegal.ro este denumirea comerciala a MAN Industries Corporation SRL, persoană juridica cu sediul în București, Str. Petre Ispirescu nr. 9, sector 5, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul nr. J40/5014/2021, având CUI 43948276, numită în continuare MAN Industries.

Vă rugăm să citiți acești termeni si condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți.

În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.illegal.ro, Man Industries își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic aceasta secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

DREPTURI DE AUTOR

Conținutul site-ului www.illegal.ro este proprietatea MAN Industries Corporation SRL.

MAN Industries garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.illegal.ro, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei MAN Industries fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafică, sunt proprietatea MAN Industries Corporation SRL, sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările si completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțială sau in întregime a site-ului este strict interzisa și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

SESIZĂRI

În cazul în care observați că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele recepționate sunt contrafăcute sau încalcă drepturi la marcă, vă rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail: support@illegal.ro. MAN Industries va răspunde sesizării în maxim 2 zile lucrătoare.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Conform Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de MAN Industries exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletine informative periodice (de la care vă puteți dezabona în orice moment dacă nu sunteți de acord să primiți în continuare acest gen de informații) facturare și pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibila prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa MAN Industries.

Beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa către MAN Industries Corporation SRL cu o cerere scrisă, datată și semnată. MAN Industries Corporation SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. În cazul în care se va pune problema utilizării datelor dumneavoastră în scopul realizării unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

MAN Industries nu trimite mesaje nesolicitate clienților sai. Orice mesaj periodic trimis conține datele noastre de identificare, precum și o procedură validă de renunțare la subscriere.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Va invitam sa accesați, de asemenea, pagina Politica de confidențialitate
care se aplica, vizitei dumneavoastră pe pagina noastră web.

GARANȚIA PRODUSELOR

Produsele comercializate de MAN Industries nu sunt contrafăcute.

MAN Industries garantează integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, până în momentul livrării.

OBLIGAȚIILE DE ÎNREGISTRARE ALE UTILIZATORULUI

În vederea utilizării serviciului, sunteți de acord sa furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

PLATA ȘI LIVRAREA PRODUSELOR

Acest magazin online este destinat exclusiv livrării de produse către clienți persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul României. În momentul livrării, o persoana cu vârstă de minim 18 ani, reprezentând persoana fizica sau juridică, va semna pentru toate produsele expediate.

Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile livrate, magazinul nostru adresând-se în special consumatorului final (persoana fizica sau juridică), în condițiile vânzării cu amănuntul.

Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comanda se face de către MAN Industries.

Livrarea la orice adresa din București este gratuita pentru comenzi de valoare mai mare sau egala cu 249 lei. Livrarea în orice localitate din Romania (alta decât București) este gratuită pentru comenzi de valoare mai mare sau egala cu 249 lei.

TERMENUL DE LIVRARE STARDARD ESTE

– următoarea zi lucrătoare, pentru comenzile plasate în zile lucrătoare până la ora 15:00 și

– peste doua zile lucrătoare, pentru comenzile plasate în zile lucrătoare după ora 15:00, precum și în zilele de sâmbătă, duminică sau sărbători legale.

Termenul de expediere de către MAN Industries va fi confirmat pentru fiecare comanda în parte, în funcție de disponibilitatea produselor, de volumul general de comenzi și de modul de efectuare a plații. Termenul efectiv de livrare poate fi influențat de durata expedierii de către curier.

Plata produselor comandate prin MAN Industries se poate face astfel: în numerar la livrare, prin ordin de plată/transfer bancar în avans sau plata cu cardul online.

Plata în numerar* se face la livrare, în lei, la valoarea din momentul confirmării comenzii, către comisionarul care efectuează livrarea.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisă la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai după ce se face dovada plații către MAN Industries.

Daca optați pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastră se face prin intermediul unui procesator de plăți , iar MAN Industries nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il dețineți.

RETURNAREA PRODUSELOR ACHIZIȚIONATE LA DISTANȚĂ

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.

Pentru informații complete privind returnarea unui produs, vă rugăm sa consultați secțiunea Politica de retur.

COMPANIE

CONTACT
DESPRE NOI
INFORMAȚII LIVRARE
TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE
POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE
POLITICA GDPR

COMERCIAL

Man Industries Corporation SRL
J40/5014/2021
CUI: 43948276
Str Petre Ispirescu nr9 bl40,Sector 5 București
(+40) 0750 412 888

Plata Securizata

Solutionarea Alternativa a LitigiilorSolutionarea Online a Litigiilor

0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnapoi la Magazin