Politica de Retur

illegal.ro îți oferă dreptul să returnezi parțial sau integral comanda în 30 de zile calendaristice de la primirea acesteia, fără să dai vreo explicație. Îți dăm banii înapoi în cel mult 5 zile de la returnarea comenzii.

Pentru returnarea produselor, iată ce trebuie să faci:

Contactezi illegal.ro prin ce metodă dorești (mail, telefon, verbal sau orice altă variantă îți este la îndemână) și soliciți returnarea parțială sau integrală a comenzii.

Curierul te va contacta pentru ridicarea coletului.

Expediezi pe adresa firmei produsul însoțit de toate componentele, în ambalajul original, ambalat corespunzător pentru transport. Costul returului o să fie suportat de noi.

Nu uita să pui în colet, contul IBAN unde dorești restituirea banilor.

În termen de 5 zile contravaloarea își va fi restituită prin transfer bancar.

Dacă produsul returnat se află într-o stare în care nu mai poate fi văndut ca și nou, îți va fi solicitată contravaloarea readucerii acestuia în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului la mâna a doua. Dacă nu ești de acord cu această taxă, îți va fi reexpediat produsul, pe cheltuiala ta. Această clauză se aplica conf O.G. 34/2014, în cazul achizitionării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță, aplicându-se definițiile cuprinse în O.G. 34/2014 Art.2 Lit.E.